Garantie

WETTELIJKE TWEEDEHANDSGARANTIE

Bij aankoop van een tweedehandsauto bij een erkende verkoper geniet u een wettelijk verplichte garantie van minstens een jaar.

In deze context geldt de basisregel dat de verkoper aan de koper een voertuig conform het contract moet leveren.


Dat is het geval als het artikel:


  • Voldoet aan de omschrijving die werd gegeven door de handelaar.
  • Geschikt is voor de doeleinden die worden beoogd door de klant en die door de verkoper werden beschreven bij de ondertekening van het contract.
  • Specifiek geschikt is voor de doeleinden waarvoor soortgelijke goederen doorgaans dienen.
  • De kwaliteit en prestaties levert die de consument redelijkerwijs mag verwachten van een soortgelijk artikel.DE GARANTIEVERZEKERING

Naast de wettelijke garantie zijn sommige wagens die door ons worden verkocht standaard uitgerust met een garantieverzekering ( Garantie Premium Plus ) voor een periode van 12 of 24 maanden, enkel voor wagens vanaf bouwjaar 2016 en km stand tot 60.000km.

Deze garantie heeft betrekking op de -vast gemonteerde- mechanische, elektrische en elektronische onderdelen van het voertuig, beschreven in de bijzondere voorwaarden van de garantie.


Hiernaast kunt u als klant mits een beperkte opleg een volledige dekking kiezen voor uw voertuig ( Garantie Elite ).

Deze garantie heeft betrekking op alle mechanische, elektrische en elektronische onderdelen van de wagen en is enkel van toepassing voor voertuigen minder dan 8 jaar oud.


Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden ?


Vraag steeds naar onze garantievoorwaarden bij interesse of aankoop van uw voertuig.